tisdag 5 augusti 2014

Garneriet

Garneriet

Detta är garnbutiken med det lilla extra!

Hos oss har du möjlighet att slå dig ner i vår fina soffa och, förutom ett bibliotek av stickböcker och tidningar för inspiration, så finns det möjlighet att sitta vid vår internetuppkopplade dator.
Där kan du botanisera bland sticklänkar och hitta massor av nya mönster.
Vi som jobbar här har en gedigen kunskap och intresse av stickning och är naturligtvis redo att hjälpa till. Garneriet kommer även att erbjuda roliga och aktuella kurser, trevliga stickcaféer och afternoon stick.
Vi tar bara emot svenska pengar. Möjlighet att köpa med kort kommer att finnas.

Hos oss hittar du mösspaket till dam i den senaste designen. Vi kommer även att ha med många olika paket till barn. Plus de senaste modellerna till barn och vuxna. Naturligtvis kommer det även att gå att köpa strumpgarner.

Om Liselotte och Marie
Vi träffades första gången i mitten på 80 talet då vi började i samma klass på gymnasiet. Vi hade bestämt oss för att jobba inom vården och hade därför valt att läsa Vårdlinjen. Efter studenten skildes våra vägar för att sen korsas 25 år senare. Ett stort intresse för handarbete och en stark önskan om förändring ledde fram till steget att öppna en Garnbutik tillsammans. I december 2011 väcktes de första tankarna på garnbutik och sen följde en rad lyckade sammanträffande som har lett fram till där vi är idag.

Kommentarerna i vår omgivning har varit positiva och många är de som tycker vi är modiga som har valt att satsa på vår dröm. Med på vår resa och ett stort stöd finns naturligtvis våra familjer, släkter och vänner.

Välkommen till Garneriet för en inspirerande och färgglad dos av skaparglädje!

http://www.garneriet.se/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar